Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш призова за прекратяване на

...
Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш призова за прекратяване на
Коментари Харесай

Подоляк нарече ООН адвокати на дявола и ги обвини, че защитават Русия

" Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш прикани за преустановяване на ударите с дронове против Москва. По някаква причина обаче организацията не излезе с изказване против съветския гнет ".Това съобщи съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк, представен от  РБК-Украйна .

" Не си припомням дали генералният секретар на Организация на обединените нации приказва за недопустимостта на ескалация, когато Русия нападна украинските пристанища в Одеса и Дунав. Не си припомням дали Антонио Гутериш направи изказване против съветския гнет против мирни градове. Вместо това, когато Украйна отвръща на удара дейно, голям брой " юристи на дявола " излизат по едно и също време и приканват за... неотложно преустановяване на огъня и ескалация на спора. Изглежда, че интернационалното право и правото на самоотбрана работят по този начин? Така ли наподобява световният ред на сигурност в очите на Организация на обединените нации? С агресор, водещ геноцидна война, отпред на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и с непрекъснати убеждения да не му се противопоставяме?

Атаки против Москва

В нощта на 1 август Москва е атакувана от БПЛА, един от дроновете удари една от кулите на Москва-Сити. На 30 юли дронове нападнаха и този бизнес център, в който се обитават офисите на три съветски министерства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР