Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш определи четиримата конници на

...
Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш определи четиримата конници на
Коментари Харесай

Вижте кои са четирите конника на Апокалипсиса

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш дефинира четиримата конници на Апокалипсиса, които сега най-вече заплашват света. Според него това са геополитическото напрежение, изменението на климата, световното съмнение и злоупотребата с новите технологии.

Гутериш сподели, че заради геополитическо напрежение терористичните офанзиви водят до нови жертви и нуклеарната опасност нараства. „ Повече хора са принудени да изоставен домовете си заради война и гонене от всеки път след Втората международна война “, сподели той.

Говорейки за втория конник на Апокалипсиса, генералният секретар на Организация на обединените нации изясни, че милиони скотски типове са застрашени от изгубване в близко бъдеще. „ Нашата планета е в пламъци “, сподели Гутериш.

Глобалното съмнение, съгласно ръководителя на международната организация, докара до двама от трима души, живеещи в страни, където неравенството е повишено.

Друг проблем е злоупотребата с софтуерния напредък, споделя Гутериш. Той отбелязва, че макар големите изгоди, които носят новите технологии, някои ги употребяват за осъществяване на закононарушения, разпалване на ненавист, разпространяване на подправени вести, угнетяване и употреба на хора, както и за груба интервенция в персоналния живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР