Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще приеме българския премиер

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще приеме българския премиер
Коментари Харесай

Столтенберг приема Денков в НАТО

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще одобри българския министър председател Николай Денков на 29 юни в Брюксел, оповестиха от централата на пакта. Денков отпътува на следващия ден на първото си посещаване в чужбина като министър-председател.

Същия ден той ще има среща с ръководителите на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и на Европейския съвет Шарл Мишел.

На 29 и 30 юни Денков ще взе участие в срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел. В първия ден от нея той ще бъде признат от Столтенберг в централата на НАТО. 

Денков ще ни съставлява и на срещата на върха на пакта във Вилнюс на 11 и 12 юли. Досега в продължение на 10 години на такива конгреси ходеха българските президенти.

Такава бе негласната сделка на Бойко Борисов първо с Росен Плевнелиев, а по-късно с Румен Радев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР