Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг поздрави Украйна за Деня

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг поздрави Украйна за Деня
Коментари Харесай

Столтенберг поздрави украинския народ със стихотворение и заяви: Вие сте вдъхновение за света!


Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг поздрави Украйна за Деня на независимостта, цитирайки стихотворение на украинския стихотворец Тарас Шевченко. Той показа видео в обществената мрежа Туитър. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6735
" За мен не е същото, по какъв начин Украйна ще бъде приспана от зли хора, хитри и в огъня, ограбена, ще я разсъни. О, не е същото за мен ", Столтенберг произнесе британски вид на тези стихове на Шевченко. И акцентира: НАТО също се интересува.

Генералният секретар на НАТО означи, че войната на Русия против Украйна е най-голямата рецесия за сигурността на Европа след Втората международна война.

По думите му украинската войска и народът демонстрираха невероятна храброст и устойчивост. 

Под управлението на президента Зеленски вие сте ентусиазъм за света. украинците могат да разчитат на поддръжката на Алианса, до момента в който имат потребност от нея. На срещата на върха в Мадрид водачите ясно обявиха: мощна и самостоятелна Украйна е от жизненоважно значение за стабилността на евроатлантическия район. Украйна би трябвало да надделее и Украйна ще надделее. По случай Деня на независимостта ви поисквам мощ и триумф, споделя в изявлението си Столтенберг. 

On ’s independence day I pay tribute to the brave Ukrainian women & men fighting for their freedom & their country. has supported Ukraine since its independence & you can continue to count on NATO for as long as it takes. Ukraine will prevail!
— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР