Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който пристигна снощи в

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който пристигна снощи в
Коментари Харесай

Македонски спецчасти показват на Столтенберг какво могат


Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който дойде нощес в Скопие, в навечерието на референдума, довечера ще посети прилежаща Гърция. В Атина той ще бъде признат от премиера Алексис Ципрас, съобщи БГНЕС.

На идния референдум на 30 септември жителите на западната ни съседка ще гласоподават за смяна на името на Република Македония и за започване на договаряния за участие в НАТО и Европейски Съюз на 30 септември. Снощи генералният секретар на Столтенберг НАТО беше посрещнат на летището в Скопие от министъра на защитата Радмила Шекеринска. Днес той ще беседва с президента на Македония Георге Иванов, с премиера Зоран Заев и с ръководителя на Народното събрание Талат Джафери. След срещата със Заев двамата ще дадат конференция.

За да показва Скопие готовността си за влизане в Северноатлантическия пакт, в казармата „ Илинден “ пред шефа на Алианса ще бъде изнесена проява на уменията на специфичните елементи. Програмата от визити на задгранични водачи в Скопие се добавя от визити на федералния канцлер на Германия Ангела Меркел и на австрийския ѝ сътрудник Себастиан Курц. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР