Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг благодари на американския президент

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг благодари на американския президент
Коментари Харесай

НАТО благодари на Тръмп

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг благодари на американския президент Доналд Тръмп за мощното водачество и уговорката му към алианса, заяви НАТО в официално съобщение на своя уеб страница.

На срещата в Белия дом Столтенберг посочи, че европейските съдружници и Канада са нараснали вложенията си в областта на защитата. Генералният секретар на НАТО акцентира какъв брой е значим алиансът в битката против интернационалния тероризъм, в това число с подготвителните си задачи в Афганистан и Ирак. Той поздрави президента на Съединени американски щати за интервенцията в Сирия, при която бе премахнат водачът на групировката " Ислямска страна " Абу Бакр ал Багдади.

След срещата с Тръмп Столтенберг съобщи пред публицисти в Белия дом, че приветства решението на Съединени американски щати и Турция да стартират договаряния за намиране на излаз от обстановката със закупените от Анкара съветски зенитно-ракетни системи С-400. Във Вашингтон Столтенберг взе участие и в среща на обединението, бореща се против групировката " Ислямска страна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР