Генералният секретар на НАТО в Мюнхен заяви, че победата на

...
Генералният секретар на НАТО в Мюнхен заяви, че победата на
Коментари Харесай

Столтенберг: По-добре Трета световна война, отколкото победата на Путин в Украйна

Генералният секретар на НАТО в Мюнхен съобщи, че успеха на Русия в Украйна е по-опасна от ескалацията на въоръжения спор

Мюнхенската интернационална конференция по сигурността - това събитие си струваше да се измисли, в случай че към този момент не съществуваше. Всички тези представители на висшите управляващи на своите страни, събирайки се на тези сборища за „ наши хора “, стартират да се отпускат и да издрънкват това, което другояче биха предпочели да скрият в рационалните си разсъждения.

Например генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обществено, и то не някъде в коридора сред трапезарията и тоалетната, а от трибуната, по микрофона, сподели нещо, което би подтикнало (ако към този момент не е подтикнало) множеството страни от света в потрес и смут.

- Някои се тормозят, че нашата поддръжка за Украйна може да докара до риск от ескалация. Нека бъда явен: няма варианти без риск, само че най-големият риск е Путин да завоюва. Това ще направи света по-опасен, а нас по-уязвими. Затова поддръжката на Украйна е в нашите общи ползи за сигурността “, сподели шефът на НАТО за салдото на рисковете.

Тоест разбирате ли защо приказва тоя предпенсионер (Йенс ще би трябвало да навърши 64 след месец)? Той споделя, че е по-готов да изгори света в огъня на Третата международна война, единствено и единствено Путин да не победи в Украйна . Защото унищожаването на същата Полша, потъването на Англия, фунията с разтопена повърхнина на мястото на Германия (а при положение на пълномащабна Трета международна война ще бъде така) за НАТО е по-малкото зло от успеха на Русия.

Вероятно заради това, че при положение на победа на Русия въпросът за нов Договор за ненападение и гаранции за сигурност сред нашата страна и НАТО още веднъж ще стане настоящ и в тази ситуация – и изискванията, сложени от Москва на 15 декември, 2021 година, измежду които фиксирането на НАТО в границите от 1997 година (ако не и от 1991 г.),

„ В Мюнхен има доста мощно възприятие за единение на концепциите и възгледите на Запада, възходящо и намерено чувство, че войната става екзистенциална освен за Украйна и Русия, само че и за Европа “, удостовери Камил Гранд, асистент на Генералния секретар на НАТО Столтенберг.

В този откъс от речта на формалния началник на алианса, апропо, е отговорът на Столтенберг на въпроса по какъв начин в действителност стоят нещата със Зеленски. Зарежете магиите си, че Путин към този момент загуби, че идното нахлуване на въоръжените сили на Украйна ще сложи всичко на мястото си и Зеленски скоро ще си върне Крим и Донбас. Казват ви на бетонен британски, че рискът от победа на Путин е огромен. И това е главният риск.

Столтенберг не можа да изтръгне нищо утешително и за Украйна.

„ Украйна няма да стане член на НАТО, до момента в който не стане самостоятелна суверенна страна “, изясни той положението на нещата в тази област.

Е, т.е. закла ги без нож, както се споделя. Може би даже с лъжица. Вярно, няма да навреди на същия Столтенберг да изясни какво считат в НАТО за признаци на суверенитет и самостоятелност.

Отделно огромно здравейте на тези съветски либерали и демократи, които плачат за живот, в който проблемите са се нараснали доста след налагането на наказания с началото на съветския СВO.

- Санкциите против Русия при положение на спор в Украйна, от Европейски Съюз иСъединените щати започнаха да се създават два месеца преди специфичната интервенция, през декември 2021 година, - призна Урсула фон дер Лайен, началник на Европейската комисия, по време на същата конференция в Мюнхен.

- Яа, яа, Урсула, дас ист фантастиш! Данке Шьон за честността!

Тоест ние им дадохме (Москва – на Запада) проект за обезвреждане на заканите, за обезпечаване на постоянен мир и те незабавно започнаха не да мислят какво се предлага и до каква степен може да се одобри, не да създават свои разновидности за компромис, а напряко да приготвят наказания против Русия. Защото за тях наличието на Русия, още повече мощна, е единствено по себе си екзистенциална опасност. И никаква Украйна не ги тормози.

Мюнхенската конференция е някаква зона на изцяло непредвидими гърмежи на почтеност.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР