Генералният секретар на Интерпол Юрген Щок заяви, че организацията е

...
Генералният секретар на Интерпол Юрген Щок заяви, че организацията е
Коментари Харесай

Интерпол предложи помощ на Великобритания след касапницата в Лондон

Генералният секретар на Интерпол Юрген Щок съобщи, че организацията е подготвена да даде на английските управляващи всякаква помощ обвързвана с терористичното нахлуване в Лондон.

Щок съобщи нощес в Туитър, че мисли за жертвите на атентата и съчувства на фамилиите им. Генералният секретар на Интерпол изрази благодарност "за бързите дейности на тези, които реагираха първи и за смелостта, проявена от представители на обществеността ".

Lондонската полиция удостовери самоличността на убития от служителите на реда нападател. Атаката е дело на 28-годишния Усман Хан, живеещ в Стафордшър, оповестява Ройтерс.

По данни на в. "Таймс " през 2012 година той е бил наказан за закононарушение, обвързвано с ислямския тероризъм. Хан е бил освободен от пандиза година преди нападението, откакто приел да носи гривна, позволяваща да бъде проследен.

В изявление преди вечерното съвещание на спешния комитет "Кобра " на английското държавно управление министър председателят Борис Джонсън дефинира като неточност обстоятелството, че "опасни нарушители могат да излизат предварително от пандиза ".

"Трябва да се откажем от този табиет и да постановяваме подобаващите присъди на рискови нарушители, изключително на терористи ", добави министър председателят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР