Генералният мениджър на Химки (Москва) Павел Астахов загатна, че звездата

...
Генералният мениджър на Химки (Москва) Павел Астахов загатна, че звездата
Коментари Харесай

Звездата на Химки поема отново към НБА?

Генералният управител на Химки (Москва) Павел Астахов загатна, че звездата на отбора Алексей Швед ще обмисли завръщане в НБА. В изявление за " Росийская газета " мениджърът означи, че Швед би приел оферта от НБА, в случай че получи приемлива роля в тима.

" Мисля, че в случай че той има някакво съществено предложение от НБА, за което не става въпрос за пари, а за ролята му в тима, тогава ще е мъчно да го задържим. Мисля, че макар че Швед към този момент игра там, той ще одобри предизвикването, само че с избрани гаранции от клуба и треньорския щаб. Ако не получи такава оферта, не виждам причина да се трансферира от тим, в който е безспорен водач, в различен. Във всеки случай това ще бъде негово решение ", сподели Астахов.

Швед игра в НБА в интервала 2012-2015 година с тимовете на Минесота, Филаделфия, Хюстън и Ню Йорк. Той се появи в 182 дуела, в които записваше приблизително по 7.4 точки, 2.0 битки и 2.5 асистенции.

" Швед към този момент осъзна, че това е неговият клуб. Тук би трябвало да му най-удобно. Той е нашият водач, даже когато привличаме нови иглачи, от време на време се консултираме с Алексей. Тоест, той не е просто високоплатен състезател, а доста значима част от екипа ни. Разбира се, ние желаеме той да остане с Химки и да продължи да носи наслада на нас и нашите почитатели с играта си. Вече организирахме предварителни договаряния с представителите му. Сега, заради общата обстановка в Евролигата, всички сме на пауза. Ако приключим сезона, незабавно ще пристъпим към по-нататъшни договаряния ", добави Астахов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР