Генералният мениджър на Фиорентина, Джо Бароне, коментира тежката ситуация в

...
Генералният мениджър на Фиорентина, Джо Бароне, коментира тежката ситуация в
Коментари Харесай

Шеф във Фиорентина: Ако има рискове, по-добре да не рестартираме сезона

Генералният управител на Фиорентина, Джо Бароне, разяснява тежката обстановка в която се намира италианският футбол и бъдещето на сегашния сезон.

"В момента обстановката в клуба е под надзор. Трима от играчите, които бяха инфектирани, към този момент са с негативни проби . Имаше и други случаи от щаба ни, някои от които даже по-тежки, само че в този момент всички са си по домовете. Дезинфекцирахме подготвителната база и се надяваме, че най-лошото е зад тила ни ", съобщи Бароне.

"Като за начало, считаме, че здравето има значение, тъй че в случай че има някакви опасности по отношение на доиграването на шампионата, по-добре да не започваме. Ще бъде по-добре да довършим сезона на терена, само че в случай че ще възобновяваме, всичко би трябвало да е изцяло наред. Трябва да гледаме и за бъдещето, освен за сегашния сезон. "

"Колкото до заплатите, изпратили сме питане до футболистите и чакаме техния отговор. Сигурен съм, че те ще поемат отговорност. Вече приказвах с част от тях по отношение на цялата обстановка. Важно е и УЕФА и ФИФА да работят в тази посока, тъй като всеки би трябвало да свърши своята част ", моли Бароне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР