Генералният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков изрази оптимизъм

...
Генералният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков изрази оптимизъм
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Етър ще запази мястото си в Първа лига

Генералният управител на Етър Велико Търново Красимир Балъков изрази оптимизъм за бъдещето на тима в Първа лига след следващия разочароващ резултат - 0:1 против Септември в София. Бала е уверен, че в тима се работи вярно, атмосферата е отлична и резултатите няма да закъснеят.

" Трябва ни една победа сега, с цел да излезем от дупката. В такива мачове шансът ни загърбва. Галчев ни вкара с шанс и против такова нещо не можеш да направиш нищо. Играхме по-добре от Септември, през второто полувреме ги натиснахме, само че и това го има във футбола. Нашият колектив е съвършен и съм сигурен, че ще пристигна миг, в който шансът ще ни покрие. Не желая играчите ни да мислят за класирането.

Ние сме на 10 точки зад Локомотив и Септември още на старта на плейофите, само че въпреки всичко, до момента в който имаме шансове, ще се борим. Етър играе безапелационно, играе прекрасен футбол, играчите са доста добре готови физически, само че не би трябвало да подценяваме тима поради това, че няма точки. Аз като футболист съм играл с огромни играчи като Джовани Елбер и Фреди Бобич за оставане в лигата и на идната година в Шампионската лига, тъй че знам какво е да бъдеш в такава обстановка.

Не се колебая, че ще останем в Първа лига, тъй като тимът е доста първокласен. Мислим мач за мач и чакам да победим в идната ни среща с Дунав. Имаме задоволително време до понеделник, с цел да се подготвим. Напрежението и страха не водят до триумф. Нищо, че сме изгубили, уверен съм, че рано или късно ще си вземем точките " Първа лига 1 кръг, понеделник 2 април  Септември (София) 1:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР