Генералният мениджър на Българската федерация по баскетбол Елеонора Рангелова ще

...
Генералният мениджър на Българската федерация по баскетбол Елеонора Рангелова ще
Коментари Харесай

Българска среща на мач от женската Евролига в Белград

Генералният управител на Българската федерация по баскетбол Елеонора Рангелова ще бъде механически пратеник на квалификациите в Евролигата за дами, където ще играе българската националка Борислава Христова. Двете българки ще се засекат довечера в сръбската столица Белград, където румънският Сепси, чийто екип носи Христова ще излезе в първия мач от квалификационния шампионат против гръцкия Олимпиакос. 

Третият тим в групата е локалният Цървена звезда. Надпреварата се организира в три дни, като единствено първият в класирането ще се класира за групите на Евролигата за дами. 

„ След две впечатляващи години в шампионата Еврокъп, в които бележеше приблизително по 18 точки за отбора на Гожов, в този момент Борислава Христова ще способства за Сепси, който ще печели от нейната мощност в нахлуване. Румънският първенец притегли състезателка, която може да вкарва по доста разнообразни способи, предлага същинско многообразие и показва класа с българския народен тим. Възможността за изява чука на вратата на възпитаничката на Вашингтон Стейт и в случай че Сепси успее да продължи напред, евентуално точно крилото ще бъде в основата на този триумф или ще играе значима роля за него “, написаха от Международната федерация по баскетбол (ФИБА) за Борислава Христова. 

Вторият мач от шампионата за тима Сепси е в сряда против Цървена звезда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР