Генералният консул на Р. България в Чикаго Иван Анчев посрещна

...
Генералният консул на Р. България в Чикаго Иван Анчев посрещна
Коментари Харесай

Генералният консул в Чикаго посрещна Багата, треньорът му развя българския флаг

Генералният консул на Р. България в Чикаго Иван Анчев посрещна единствения българин в UFC Благой Иванов и треньора му по бокс Родни Крислер.

Иван Анчев подари на Багата книга за живота и делото на американския публицист, наименуван “Освободител на България” – Макгахан, и списание отдадено на българската общественост в Чикаго.
 С откликването на поканата на генералния консул Благой Иванов свърши и друга задача - да подмени изтеклия си чуждестранен български паспорт. Лично консул Людмила Тасева се погрижи за процедурата по подмяната на паспорта.
 В края на срещата Багата получи пожелания за триумф от Иван Анчев. Подаръци във тип на книги, дружно с българския трикольор, зарадваха и треньора Родни Крислер, който малко по-късно с наслада развя знамето, до момента в който двамата с Благой се разхождаха по основната улица “Мичиган”.
 Те разгледаха фамозните “Водни кули”, които са историческа забележителност на Чикаго, след което се качиха на 96-ия етаж на небостъргача “Джон Хенкок” и съумяха да се насладят на ветровития град от високо.

Оказа се, че защитата на заведението там са почитатели на Багата. Те се снимаха за спомен с него и даже в символ на признателност направиха жест, като заплатиха сметката. След тях и някои от американците също разпознаха Благой и помолиха за фотоси.
chicago.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР