Генералният директор на НКЖИ Златин Крумов обяви, че представители на

...
Генералният директор на НКЖИ Златин Крумов обяви, че представители на
Коментари Харесай

НКЖИ: Освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените задачи

Генералният шеф на НКЖИ Златин Крумов разгласи, че представители на Българска социалистическа партия са го заплашвали и е уведомил за това както транспортното министерство, по този начин и способените органи.

Той отхвърли освобождението на Гергана Алексова да е политически стимулирано и изясни за какво Управителният съвет на дружествето е взело това решение.

От Българска социалистическа партия дефинираха уволнението на заместник-генералния шеф на НКЖИ Алексова, член на левицата, като реваншизъм. Смятат, че против Българска социалистическа партия се води целенасочена офанзива.

" Причината Управителния съвет на НКЖИ да вземе решение за освобождение на госпожа Гергана Алексова е очевидното и несправяне с поставените задания, макар голямото предпочитание, което тя имаше и политическата поддръжка, която тя получи по време на съдружното държавно управление. Факт е, че с помощта на голямата експертиза на госпожа Алексова за избрани интервали от време компанията остана без горива, без услуги по хигиенизиране на железопътните гари и застраховка " трудова акцидент на чиновниците ", сподели Златин Крумов, общоприет шеф на НКЖИ.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР