Генералният директор на Борусия+ Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке смята, че УЕФА

...
Генералният директор на Борусия+ Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке смята, че УЕФА
Коментари Харесай

Шефът на "Борусия" иска да отнемат точки на ПСЖ

Генералният шеф на " Борусия+ Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке счита, че УЕФА би трябвало да промени наказването за клубовете, които нарушават финансовия феърплей. Той предлага да ги лиши от точки в шампионата.

" Не знам доста детайлности за финансовата дисциплинираност на другите клубове, това е работата на УЕФА. Мисля, че има квалифицирани хора, които могат да правят работата си. Знам обаче тъкмо какво УЕФА не би трябвало да прави! Не можете да наказвате тези клубове единствено с финансови наказания. Това е най-лесно за Пари Сен Жермен. Катар ще се смее на санкциите. Каква е опция? Лишаване от точки в шампионата. Тогава клубовете ще се тормозят за това ", съобщи Вацке.

През летния трансферен прозорец " Пари Сен Жермен " направи рекорден трансфер във футбола, привличайки Неймар от " Барселона " за 222 млн. евро. Те бяха изплатени на самия футболист, който се откупи от каталунците, а по-късно подписа като свободен сътрудник.

Освен това френският тим взе чартърен Килиан Мбапе от " Монако " с алтернатива да го притегли за непрекъснато след една година против 180 милиона евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР