Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков се извини на зрителите

...
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков се извини на зрителите
Коментари Харесай

БНТ работи с материали на клиента, но Кошлуков не иска да уврежда психичното здраве на нацията

Генералният шеф на Българска национална телевизия Е благ Кошлуков се извини на феновете и водещите на предизборните студиа по националната телевизия в специфичен пост във фейсбук.

Изявлението на Кошлуков е по подов рецензии от страна на фенове и публицисти, че се дава ефирно време за диспути на извънредно ниско равнище , включителни и някои от претендентите популяризират тайни теории, погрешни изказвания, а и език на омразата, в това число закани за разпра.

Кошлуков припомня последните промени в Изборния кодекс, съгласно които Българска национална телевизия е длъжна да дава еднообразно време на всички партии. А редът на участията се дефинира с чоп от Централната изборна комисия.

Генералният шеф благодари на сътрудниците си за търпението и декларира, че се надява идващият парламент да промени " тази недомислена корекция ", тъй като " предизборната акция в медиите не трябва да поврежда психологичното здраве на нацията ".

Според поста на Кошлуков обаче Българска национална телевизия " работим с материали на клиента " този месец и " каквито участници ни пратят централите, такива би трябвало да демонстрираме "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР