Генералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е

...
Генералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е
Коментари Харесай

Карат към спешното шефа на БНР

Генералният шеф на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е бил откаран преди минути с кола за спешна помощ на " Бърза помощ ". На Костов му е прилошало и са били извикани незабавните медици, осведоми " Дарик ".

Предполага се, че Костов вдигнал доста високо кръвно, откакто през последните дни името му бе във фокуса на абсурда към БНР.

Журналисти от редколегията на " Хоризонт " му желаеха оставката от Съвет за електронни медии, медийните надзорници ще разискват въпроса идната седмица, а ГЕРБ и Българска социалистическа партия желаят анкетна комисия за прекъсването на радиосигнала на 13 септември и за оказван напън върху публицисти.

От медийния регулатор оповестиха, че ще сезират прокуратурата за цензура в БНР, а преди този момент пък бе осъществена инспекция от ДАНС, КРС и Съвет за електронни медии за прекъсването на излъчването. Той бе разпореден от прокуратурата.

Заключението бе, че е нямало техническа причина да се прекрати излъчването на " Хоризонт ", за което от Съвет за електронни медии може да наложат санкция до 27 хиляди лева за нарушаване на медийния закон, както и на самостоятелната лицензия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР