Генералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е

...
Генералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е
Коментари Харесай

Извънредно! Шефът на БНР го закъса, карат го в спешното

Генералният шеф на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е бил откаран преди минути с кола за спешна помощ на "Бърза помощ ". На Костов му е прилошало и са били извикани незабавните медици, осведоми "Дарик ".

Предполага се, че Костов вдигнал доста високо кръвно, откакто през последните дни името му бе във фокуса на абсурда към БНР.

Журналисти от редколегията на "Хоризонт " му желаеха оставката от Съвет за електронни медии, медийните надзорници ще разискват въпроса идната седмица, а ГЕРБ и Българска социалистическа партия желаят анкетна комисия за прекъсването на радиосигнала на 13 септември и за оказван напън върху публицисти.

От медийния регулатор оповестиха, че ще сезират прокуратурата за цензура в БНР, а преди този момент пък бе осъществена инспекция от ДАНС, КРС и Съвет за електронни медии за прекъсването на излъчването. Той бе разпореден от прокуратурата.

Заключението бе, че е нямало техническа причина да се прекрати излъчването на "Хоризонт ", за което от Съвет за електронни медии може да наложат санкция до 27 хиляди лева за нарушаване на медийния закон, както и на самостоятелната лицензия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР