Генералният директор на Българското национално радио Андон Балтаков е внесъл

...
Генералният директор на Българското национално радио Андон Балтаков е внесъл
Коментари Харесай

Генералният директор на БНР Андон Балтаков иска предсрочно да се прекрати договора му

Генералният шеф на Българското национално радио Андон Балтаков е внесъл тази заран в Съвета за електронни медии писмо, с което уведомява ръководителя на надзорния орган Бетина Жотева, че би желал договорът, с който е поел ръководството на БНР, да бъде преустановен предварително, считано от 1 ноември, оповестиха от БНР.

"Изключително съм засегнат от неналичието на управническа воля за смяна в българската нормативна уредба, която да подсигурява без значение и изцяло свободно от политически вмешателства публично Българско национално радио ", акцентира Балтаков пред БНР.

Манипулира се и се фалшифицира моето мнение като общоприет шеф на Българското национално радио, уточни Андон Балтаков, визирайки оферти за разискване законопроект за изменение и допълнение на Закона за радиото и малкия екран.

Генералният шеф на БНР съобщи, че показаното от министъра на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за, с чийто отчет законопроектът бе изнесен за публично разискване, е манипулативно и погрешно.



Законопроектът, който е препоръчан на обществото за разискване, не е планът на закон, в който работна група от БНР, Българска национална телевизия, Съвет за електронни медии, разнообразни министерства и медийни специалисти са вложили стотици часове и знания, безапелационен е Андон Балтаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР