Генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков трябва да

...
Генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков трябва да
Коментари Харесай

НПО: Емил Кошлуков трябва да бъде санкциониран за неносене на маска

Генералният шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков би трябвало да бъде глобен най-малко с 300 лв. за това, че при визитата си в Съвета за електронни медии (СЕМ) на 24 юни т.г., където бе изслушан в продължение на близо 2 часа за обстановката към предаването "Вяра и общество ", той се появи без сложена защитна маска за лице за еднократна или многократна приложимост.

С това свое държание господин Емил Кошлуков нарушил въведените от министъра на опазването на здравето със заповед от 22 юни 2020 година краткотрайни противоепидемични ограничения и следва да бъде глобен от Столичната районна здравна ревизия, показват от съдружие "Православна юноша – Света Петка Търновска ".

Емил Кошлуков за "Вяра и общество ": Никъде по света няма религиозно предаване, което да ругатни формалната черква

Видеозаписът от чуването на Кошлуков пред медийния регулатор е качен на уеб страницата на Българска национална телевизия и на него ясно се вижда, че шефът на публичната телевизия изобщо не се преценява със заповедта на здравния министър Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, според която всички жители, които се намират в закрити публични места, са длъжни да носят еднократна или многократна маска за лице или друго средство, покриващо носа и устата.

Освен това след продължителното чуване в Съвет за електронни медии по отношение на напрежението към предаването "Вяра и общество " с водещ Горан Благоев, генералният шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков даде и огромен брифинг за многочислените публицисти, изпратени да отразят събитието, като се появи пред представителите на медиите също по този начин без каквато и да е защитна маска, а и не спазваше по време на изказването си наложителната санитарна отдалеченост от най-малко 1.50 или 2 метра, означават от православното съдружие.

Убедени сме, Столичната РЗИ ще бъде безкомпромисна към нарушаванията на въведените от министъра на опазването на здравето със заповед от 22 юни 2020 година краткотрайни противоепидемични ограничения, осъществени от генералния шеф на Българска национална телевизия - Емил Кошлуков, защото безотговорното му държание неглижира на процедура и напъните и всеотдайността на всички български лекари и здравни служащи, които към този момент месеци наред се борят с ковид. Ще настояваме господин Кошлуков да се извини за държанието си и от екрана на Българска национална телевизия – малкия екран, която се устоя напълно от българския поданик, акцентират от православното съдружие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР