Генералите на руската армия, които попълват бройката на загубените на

...
Генералите на руската армия, които попълват бройката на загубените на
Коментари Харесай

Зеленски към руските войници: Генералите ви лъжат, пускат вагони за трупове

Генералите на съветската войска, които попълнят броя на изгубените на фронта военни с ново пушечно месо, лъжат в очите момчетата, които отиват да се бият на страната на Русия. Вместо това управлението на съветската войска поръчва нови вагони, с които да извозва труповете на починалите.

Това сподели в обичайното си среднощно послание президентът на Украйна Володимир Зеленски.

„ Знаем, че съветското командване се готви за нови огромни загуби. В тези елементи, чийто персонален състав беше съвсем изцяло погубен или доста отслабен през март-април, се набират нови хора.

С малко мотивация. С малко военен опит. Те просто желаят да попълнят броя си. За да могат да хвърлят тези хора в нахлуване. Руското командване е наясно, че още хиляди съветски бойци ще бъдат убити и хиляди ранени през идващите седмици.

Защо е нужно това на самите съветски бойци? Защо е нужно това на тяхното семейство? Руските командири лъжат бойците си, когато споделят, че ще бъдат изправени пред съществени санкции за отвод да се бият.

И в това време те не описват, да вземем за пример, по какъв начин поръчват вагони за трупове и нови хладилни камери за предпазване на трупове. Те не споделят какви нови " планувани " загуби чакат генералите.

Всеки съветски боец към момента може да избави живота си. За вас е по-добре да оцелеете в Русия, в сравнение с да загинете в нашата земя ", сподели Зеленски.

Украйна толкоз е отслабила Русия, че не й е останала военна техника за парада на 9 май, добави президентът.

ТЕМА преди 10 минути 218 преди 4 часа 1870 преди 5 часа 421
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР