Генерален директор вика своя подчинена в парка, за да си

...
Генерален директор вика своя подчинена в парка, за да си
Коментари Харесай

Виза Недялкова: Казваш ”главанаци” – не помага, трябва решение

Генерален шеф вика своя подчинена в парка, с цел да си приказват. Какво значи това? Че един човек на доста висока позиция счита, че е следен, подслушван. Къде живеем? Втори въпрос: Защо той приема това, по някакъв метод той се преценява с това. Следващ въпрос: Ако той в действителност е бил заплашван, в случай че в действителност фразите ”Или тя, или аз ”,... ”Децата ми ще гладуват ”... Какво значи това? Че в България се преследват хора, че не им се дава опция да работят. Къде живеем?
Тези въпроси зададе дългогодишният публицист Виза Недялкова по БНР. Тя продължи да пита: Кой пази ползите на служащите в България

" И какво – в случай че вие не бяхте толкоз дейни и солидарни – щеше действително да стане " Какво щяха да ядат децата на Силвия Великова? "

За свободата на словото

" Да, свободата на словото е нещо доста значимо. Ето, това, което е направила Миролюба Бенатова, това е независимост. Защото свободата не е розов облак, който ще ни обгърне и ще се почувстваме доста комфортно. Това е нещо вътре в теб. Няма метод някой да ти го даде. Това, за което ние можем да се борим – това са правила. Това не е свободата. Свобода не може да ти бъде дадена, написана. Разбира се, няма да е прелестно, в случай че всички публицисти станат водачи на такси. Но да седим и да си мислим, че тая независимост я има някъде... няма да стане ".

" Хоризонт " може отлично да работи без шеф

" Тъй като това е една прелестна машина, която не можа да скапе нито социализмът, нито демокрацията, нито главанащината... Кризи ще има. У нас към момента е доста значимо по какъв начин биват наричани нещата. Не какви са обстоятелствата, а какво се споделя за обстоятелствата ".

Недялкова разяснява отношението на Бойко Борисов по този въпрос

" Борисов не знае – доста неприятно, че не знае. Той знае – неприятно, че знае. Няма печеливш ход. Казваш " главанаци " – това не оказва помощ. Трябва да се вземе едно решение. Този човек (генералният шеф на БНР – бел.ред.) да се разкара. Просто в действителност той опозори и тия, които го бяха избрали, и тия, които го заплашват, и тия, които му поддържат решенията. Накъде от тук нататък? Така че мисля, че след време ще имате нов шеф ", акцентира журналистката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР