Генералът от ФСБ Алексей Седов, който отговаря за изготвянето на

...
Генералът от ФСБ Алексей Седов, който отговаря за изготвянето на
Коментари Харесай

Екипът на Навални: Генералът от ФСБ, автор на списъците с `чуждестранните агенти`, има имоти за 1 млрд. рубли - Свят

Генералът от ФСБ Алексей Седов, който дава отговор за правенето на описите с " задграничните сътрудници " и организациите от неблагонадеждни, има имот в московския квартал Серебряный Бор на стойност минимум 900 милиона рубли.

Освен това членовете на фамилията му имат няколко жилището в Москва и Санкт Петербург, вила в курортното градче Сестрорецк в Ленинградска област, както и имот и къща в Италия.

Това оповестиха от екипа на рецензия на Кремъл Алексей Навални, който сега излежава присъда в затворническа колония.

Според данните им Алексей Седов има имот с къща от 482 кв. м в Серебряни Бор, който е купил от компания на предприемача Владимир Евтушенков. Нейната стойност е 900 млн. рубли. Данните за Седов не са включени в извлечението на Росрестър - като притежател е посочена Руската федерация.

Освен това Седов има апартамент в центъра на Москва на улица " Красная пресня " на стойност към 35 млн. рубли, синът му разполага с жилище в Санкт Петербург в историческия център за 30 млн. рубли, а щерка му също има апартамент в Санкт Петербург на улица " Рилеева " (25 млн. рубли) и вила в Сестрорецк за 70 млн. рубли.

През 2018 година дъщерята на Седов има му ражда внук. Бащата на детето е италианец, който има имот с къща в Сицилия и апартамент в Капачо.

Според екипа на Навални Седов оглавява Втора работа на ФСБ, която дава отговор за отбраната от вътрешнополитически закани. Въпросната работа от години следи Навални и всички опозиционери към него, а самият Седов сформира описи, които Главната прокуратура употребява, с цел да признае организациите за " нежелани ", а хората - за " задгранични сътрудници ".

Декларацията на Седов е скрита. Ръководителите на равнище заместник-началник на ФСБ обаче получават приблизително по 8 милиона рубли годишно, показва екипът на Навални. Според проверяващите брачната половинка на Седов е работила като икономист в Централната банка и е получавала няколко десетки хиляди рубли месечно. Това значи, че фамилията на Седов не може да си разреши парцелите, с които разполага, заключават проверяващите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР