Генерал Венцислав Мутафчийски се появи на главата на клиент на

...
Генерал Венцислав Мутафчийски се появи на главата на клиент на
Коментари Харесай

Вижте най-новата закачка с ген. Мутафчийски

Генерал Венцислав Мутафчийски се появи на главата на клиент на фризьорски салон. Нетрадиционната прическа е дело на известния стилист Асен Налбантов, заяви Нова телевизия.

" Здравейте! Аз съм Асен Налбантов. Уважаеми ръководещи, ето какво направих! Няма по какъв начин! Сутрин ставаме, вечер лягаме с Генерала! Всички фризьори сме съпричастни с това, което се случва в страната. По статистика салоните в България са над 50 000. Много от нашите колеги  затворихме салоните. Това е нашият приход, това е нашият самун! Моля ви, не ни забравяйте, не забравяйте хората, които вършат света по-красив! ", прикани фризьорът Асен, а апелът му доближи до стотици хиляди и се трансформира в цялостен шлагер в мрежата.

" Имаше малко смешка против нас, фризьорите, спрете с фризьорските салони. Това ме подтикна и аз да вкарам лек комизъм. Закачката е позитивна, несъмнено, никой не наскърбяваме ", съобщи той.

" Дойдох и ми сподели: " Искаш ли да създадем военачалник Мутафчийски? " И аз се съгласих! Правили сме на моята глава всевъзможни рисунки и стана забавно! ", споделя Калоян.

" Нямаме гумичка да изтрием. Тук нямаш право на неточности! Защото отиде ли косата, нямаме материал за работа! ", споделя Асен. След 2 часа резултатът е налице!

" Трудно е да се носи ликът на военачалник Мутафчийски на главата и след един ден я махнем! ", безапелационен е Калоян.

Асен счита, че салоните за хубост, които работят би трябвало да съблюдават строги правила.

" Ако се съблюдава дезинфекцията, работим с ръкавици, с маска, вземаме по един, с цел да няма струпване в салона. Аз даже имам и костюм, тъй като върша някои известни персони ", изясни Асен.

И от изкуството на хубостта се телепортираме към музикалния свят. Образът на Генерала се появи и в музиката. В анимирания видеоклип на певицата Гергана Стаменова, Генералът е в основната роля. Под съпровода на чанове, националната певица Смиляна Захариева, възпя Мутафчийски от балкона си. Певицата е приета от Гинес за дамата с най-силен глас на планетата, достигайки 113,8 децибела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР