General Motors планира да създаде корам електромобил за шофиране в

...
General Motors планира да създаде корам електромобил за шофиране в
Коментари Харесай

GM подготвя електрически Hummer

General Motors възнамерява да сътвори корам електрически автомобил за шофиране в рискови условия.

Електромобилите набират все по-голяма известност. И макар че част от потребителите не харесват тази наклонност, от ден на ден компании се обръщат точно към сходни решения.

В множеството случаи става въпрос за нови модели, нормално по-малки градски коли със относително невисок пробег и точно това е една от сериозните забележки.

The Wall Street Journal обаче заяви, че се задава нещо доста забавно, което би трябвало да задоволи желанието на много по-широкa аудитория. General Motors приготвя стартирането на пазара на електрическа версия на именития бранд Hummer.

Според изтеклата информация ще можем да забележим за първи път модела в реклама по време на американския Супербол – на 2 февруари.

Идеята на GMC е да пуснат съперник на Tesla CyberTruck, като продажбите на возилото ще стартират през 2022 година. Няма доста детайлности за техническите индикатори на новия Hummer, само че информацията гласи, че батериите ще са от LG Chem, които към този момент имат цех в Съединени американски щати.

Именно там ще бъде съединявам и новият модел, за който към момента не се знае дали ще има необятна международна премиера. В началото той ще е фокусиран главно към пазара в Америка и ще се сглобява на поточната линия на GMC в Детройт, в която компанията към този момент е вложила над 3 милиарда $.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР