Генерал-майор Вадим Скибитски от украинското разузнаване допусна, че руският президент

...
Генерал-майор Вадим Скибитски от украинското разузнаване допусна, че руският президент
Коментари Харесай

Украински разузнавач: Путин използва двойници, за да прикрие проблемите със здравето си

Генерал-майор Вадим Скибитски от украинското разузнаване позволи, че съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През най-вероятно употребява двойници, с цел да прикрие истината с влошеното си здраве.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6531
В изявление за английския " Телеграф " в понеделник Скибитски изясни, че Путин не се намира в положително здраве – нито физически, нито ментално, и че членовете на вътрешното му обграждане са почнали " да изпадат в суматоха ".

Той употребява много двойници... и от време на време е доста мъчно да се разбере дали това е същинският Путин или някой, който го замества, добави Скибитски.

Спекулациите по отношение на здравословното положение на съветския президент се ускориха, откакто Русия атакува Украйна на 24 февруари. Оттогава Кремъл непрекъснато отхвърля сходни клюки, твърдейки, че " всичко е наред ".

Въпреки изказванията за неприятното здраве на Путин, Скибитски е уверен, че той остава непреклонен във връзка с войната в Украйна и не има намерение скоро да я приключи.

Главната стратегическа цел си остава същата – цялостното заличаване на Украйна като страна. Той осъзнава, че украинската опозиция ще остане желязна, заради което е подготвен да опустоши всичко по пътя си, с цел да реализира тази цел, разяснява Скибитски пред изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР