Генерал - майор Румен Ралчев - бивш служител на НСО,

...
Генерал - майор Румен Ралчев - бивш служител на НСО,
Коментари Харесай

Ген.-майор Румен Ралчев: НСО трябва да съществува

Генерал - майор Румен Ралчев - някогашен чиновник на НСО, разяснява свадите към тази работа, в предаването “Лице в лице” по бТВ.

Офицерите там не са длъжни да знаят, че плажът е обществена държавна благосъстоятелност, те не са геодезисти. Вързан българският байрак на един прът, това е оръжие. Не е имало мачкане, късане и така нататък Това беше обвързвано с неотрализиране на агресивността, която беше ПР акция, съобщи той.

Главният секретар изясни по какъв начин се дефинира защитата от НСО

По думите му, в случай че се случи, че това не са тези хора, а терористи или пияни, които желаят да унижат престижа както на службата, по този начин и на охраняемия, е щяло да се вдигне още повече звук. Той изясни още, че когато е в охраняемия обект, охранителят не се показва, той охранява.

Този проблем с въпросните сараи стои доста от дълго време, той ексалира, имаше митинги, трудове. Защо не се рипна, когато пътят беше отчужден, попита Ралчев. Българският офицер, в случай че би трябвало да приказваме за персоналните охрани - охранителят не би трябвало да се разграничава от охранявания.

В момента Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от се охранява, тъй като от трите гласа - 2 са дали своят вот “за”, от тричленната комисия, т.е. и НСО да не желае, му се постанова да охранява. НСО-то не е поставено да пази плажа.При по-слаби нерви нещата можеше да ескалират. НСО би трябвало да съществува, в целия свят съществуват такива служби, сподели Румен Ралчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР