General Electric ще съкрати около 1000 работни места във Франция,

...
General Electric ще съкрати около 1000 работни места във Франция,
Коментари Харесай

General Electric ще съкрати 1000 работни места във Франция

General Electric ще редуцира към 1000 работни места във Франция, заяви Ройтерс, базирайки се на неизвестен източник. Тези дейности на компанията е допустимо да доведат до различия с френските управляващи, които неведнъж я призоваваха да не прави сходни съкращения.

По информация на организацията плануваното понижаване на работните места на General Electric ще се случи главно в Белфорт, в Източна Франция, макар молбата по-рано през този месец от страна на френския финансов министър Бруно льо Мер към компанията да не подхваща тези дейности.

През април General Electric, отчитайки финансовите резултати за първото тримесечие, означи, че е осъществила повече облаги и по-малки загуби, в сравнение с е планувала и въпреки всичко упованията са тази година паричният поток на компанията да бъде негативен.

Водещата американска индустриална корпорация продължава да изпитва съществени проблеми, кулминационната точка, на които бе през 2018 година с изключването на General Electric от Dow Jones Industrial Average. За миналата година сдружението редуцира общо към 30000 работни места.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР