Генерал Деси изостави президента и замина за Унгария. Причината първата

...
Генерал Деси изостави президента и замина за Унгария. Причината първата
Коментари Харесай

Генерал Деси заряза президента

Генерал Деси изостави президента и отпътува за Унгария. Причината първата дама Деси Радева да остави брачна половинка си и формалните си задължения е рок концерт в Будапеща, дочу HotArena.

Британската тайфа " Мюз " провежда рок концерт в унгарската столица, а Деси и синът й Страхил са изключителни почитатели на групата. По тази причина тя решила да го изненада с билети за турнето и двамата отпътували да се срещнат с любимците си.

Деси от дълго време е известна с музикалните си желания. Тя постоянно поздравява сътрудници, другари и даже публицисти с обичани рок части от обществените мрежи, написа " Ретро ".

В едно от първите си изявленията даже се майтапи, че не Румен Радев, а фронтменът на титаните " Уайтснейк " — Дейвид Ковърдейл е първата й огромна обич. Сред другите й любимци са " Дийп Пърпъл ", " Кис ", " Никълбек ", " AC/DC "...

И въпреки първата дама да е безапелационна, че слуша всякаква музика — от опера до Азис, любовта й към рока си остава най-голяма.

Покрай сина си президентшата се запалила и по британците от " Мюз ". Затова и когато видяла, че имат концерт в Унгария решила да изненада наследника си с два билета.

Не е ясно за какво президентът не съпровожда двамата, само че съгласно осведомени, формалните му задължения, му попречили да се включи в фамилната разходка. Освен това президента нямал нищо срещу майка и наследник да прекарат известно време дружно, още повече, че се виждат толкоз рядко.

Синът на Деси Радева от първия й брак живее и учи в Америка, заради което първата дама се вижда с него единствено по празници. По принцип той показва съвършени връзки с пастрока си, а по Коледа и Великден цялото семейство се събира и посещават дружно пицарии, рискови атракциони и други занимателни места.

Страхил, който учи в университета " Маунт Мърси " в щата Айова, се старае да си идва постоянно и през лятото. Догодина обаче му следва дипломиране, а майка му ще го приветства от първия ред, още повече, че с боязън чака огромния ден.

Засега обаче остава под въпрос, дали пастрокът му Радев и татко му Георги също ще застанат един до друг с нея в празничния ден.

э
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР