Генерал Андрей Гурулев говори за плана на НАТО в случай

...
Генерал Андрей Гурулев говори за плана на НАТО в случай
Коментари Харесай

Генерал Гурульов за плана на НАТО в случай на крах на украинската армия

Генерал Андрей Гурулев приказва за проекта на НАТО при положение на провал на украинската войска: „ Нека кажем истината “. Според него „ към този момент се готви втори ешелон против Русия “. Той изясни от кое място идва опасността.

В Американската Републиканска партия сега текат първоначални избори и не престават разгорещените диспути сред евентуалните претенденти за президент.

Напоследък изключително се отличи сенаторът Тим Скот, означи икономическият наблюдаващ на Първи съветски Юрий Пронко в ефира на Главната стратегия на Цариград.

Член на Сената на Съединени американски щати намерено съобщи, че украинската рецесия играе в ръцете на Вашингтон. Той изясни, че американската страна не спонсорира Киев гратис, а дава заемни средства, които по-късно ще бъдат върнати с рента.

Освен това Скот акцентира, че Съединени американски щати посредством ръцете на Украйна отслабват съветската войска и убиват военнослужещи от Русия и това е преференциално от позиция на националната сигурност на самите Съединени американски щати.

Разкритията на сенатора бяха оценени онлайн в Цариград от члена на комисията по защита на Държавната дума, генерал-лейтенант от запаса Андрей Гурульов.

Врагът приказва намерено

Той уточни, че унищожаването на съветските бойци в действителност е една от главните цели на Вашингтон, тъй като зад това се крие още по-мащабен интерес на американците – да слагат страната ни на колене, да я разпокъсат и унищожат:

Те намерено споделят, че желаят да ни нанесат стратегическо проваляне. Какво е стратегическото проваляне на Русия? Според Вашингтон страната по принцип не би трябвало да съществува.

Изобщо не би трябвало да я има. В Съединените щати към този момент са начертали карти, показващи къде се намира Русия дружно с още 13 или 17 страни.

Въпреки това, Щатите добре осъзнават, че няма да могат да продължат да доставят оръжия на Украйна за неопределен срок, както и Киев не е в положение постоянно да се съпротивлява на бойните полета.

" Страната освен е под външен надзор, само че и не се обезпечава, не печели пари, няма промишленост, на практика е унищожена. Вече даже не можете да наречете Украйна страна. Но ресурсите не са неограничени ", сподели той.

" И не става въпрос толкоз за оборудването и боеприпасите, доставяни от страните от НАТО, а за мобилизационния капацитет, който бързо понижава. Този проблем през днешния ден е от първостепенно значение за въоръжените сили на Украйна ", съобщи събеседникът на „ Първи съветски “.

Следващата година ще реши ориста на Украйна

Генерал Гурульов добави, че в границите на специфичната интервенция Русия е понижила почти на половина военния капацитет на украинските войски.

Той посочи, че тази оценка се удостоверява от мащаба на вражеската тежка и лека техника, унищожена от съветските военни, както и от персоналния състав на силите на киевския режим.

Ситуацията със силата на армията в Незалежная към този момент е сериозна. Сега това е главният проблем за украинските войски. Оттук и множеството видеозаписи и други доказателства за фрапантни случаи по време на общата готовност.

" Там хващат горките, радостно ги удрят по лицата и ги набутват в колите, с цел да ги пратят на фронта ", сподели той.

" За Киев това е нужна мярка, тъй като той искрено не може да комплектува освен аварийни елементи и формирования, само че и тези, които са на фронтовата линия ", акцентира събеседникът на Цариград.

Той добави, че точно заради това управляващите на Съединени американски щати пришпорват Украйна, тласкайки я към офанзиви, с цел да има време да реализира най-малко някакъв триумф на бойните полета:

В " ъз основа на това, несъмнено, американците през днешния ден се пробват да скочат в последния вагон, знаейки доста добре, че още през 2024 година най-вероятно ще възникне този проблем с човешките запаси. "

Полша ли е идната?

Ръководството на НАТО обаче не има намерение да спре войната против Русия даже след окончателния провал на украинската войска. Така „ към този момент се готви втори ешелон против страната ни “, уточни депутатът.

" В Полша да вземем за пример Северноатлантическият алианс през днешния ден се стреми да сътвори армейска група от към 300 хиляди души. Но това към момента е доста, дано кажем истината. Но по какъв начин би изглеждало влизането на Полша във въоръжена борба с Русия ", попита той.

" От името на НАТО? Едва ли. Северноатлантическият алианс желае да се отбрани. Той не се нуждае от това. В последна сметка в Съединените щати обичат да акцентират, че в този спор не е умрял нито един американски боец. Малко се лъжат. Умря и освен един. Например от инструкторите, които са в Украйна. само че все пак ", означи парламентаристът.

В същото време самостоятелното влизане на Варшава в спор с Москва, т.е. отвън блока на НАТО, най-вероятно ще докара до унищожаването на полската страна.

" Те го схващат, колкото и луди да са ръководещите в републиката. От друга страна, Полша даже не е спътник на Съединени американски щати, а евентуално колония. Защото през днешния ден се дърпат запаси от тях, все едно са някакви папуаси ", съобщи той.

" И им дават примамка под формата на нужните оръжия. Но въпросът е дали полското управление ще реши да се сблъска с Русия ", приключи Гурульов.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР