Гена Трайкова се е превърнала в друг човек само за

...
Гена Трайкова се е превърнала в друг човек само за
Коментари Харесай

Гена Трайкова най-накрая бременна?

Гена Трайкова се е трансформирала в различен човек единствено за два месеца, видя HotArena.

Шефка на новините в Би Ти Ви, която постоянно е била извънредно дребничка и стройна, в последно време по този начин се е закръглила, че не наподобява на себе си. Дали пък не е решила най-сетне да стане майка? Това се питат в нюзрума на малкия екран.

Шокиращата смяна във външния тип на някогашната водеща от Би Ти Ви лъсна на фотоси, правени във връзка 19-ия рожден ден на новините в малкия екран. По традиция екипът провежда вътрешно гласоподаване, с което дефинира кои са най-хубавите кореспондент, сътрудник, оператор, продуцент и монтажист за годината. Шефовете Венелин Петков и Гена Трайкова се снимаха с отличените с награди свои подчинени.

Точно тези фрагменти издадоха, че с Гена става нещо необичайно. Тя в никакъв случай не е била по този начин едра и цялостна, както на въпросните фотоси. Прави усещане, че на едната от тях някогашната водеща на централната новинарска емисия държи корема си тъкмо както имат табиет да го вършат бременните дами. Дали в действителност Трайкова е съумяла да хване един от последните влакове и на своите 41 години най-сетне да забременее?

Това към този момент не може да се каже сигурно. Но е реалност, че журналистката в никакъв случай до момента не е имала проблеми с килограмите, а тази трансформация с тялото ѝ е настъпила в рамките единствено на два месеца.

Последното обществено събитие, на което шефката на новинарите в Би Ти Ви се е появявала, беше празненството във връзка старта на новия тв сезон през септември.

Тогава тя бе извънредно слаба и стройна, каквато феновете я познават от много време. Правеше усещане, че не беше сама на купона. Компания ѝ правеше чужд за необятната публика джентълмен, който изглеждаше много по-възрастен от нея. Трайкова цяла вечер държеше чаша бяло вино и цигара. Дали обаче в действителност е пиела и, в случай че да, в какви количества, не може да се потвърди. Колкото до цигарата, доста бременни дами си разрешават да пушат, макар че лекарите са безапелационни, че това е нездравословно за децата им. С просто око се вижда, че Гена е напълняла най-малко 10 кг от септември до момента.

Това не може да се преглежда като сигурен знак, че носи дете, само че мъчно може да се открие друга причина за толкоз скоростна смяна във фигурата ѝ. Ако не е бременна, може би е на хормонална терапия, чиято евентуална цел е бъдещо забременяване на журналистката.

Говори се, че в предишното тя е била бременна от своя дълготраен екранен сътрудник Венелин Петков, с който имаше дълга връзка. Тогава обаче направила аборт. В светските среди се носят разнообразни клюки за аргументите да не пожелае да роди бебето – от това, че го е махнала скрито от бащата, с което е провокирало раздялата им, до това, че точно таткото не е желал деца, по тази причина я е предиздвикал да прекъсне бременността. Дали във всички тези злословия има нещо правилно, несъмнено знае само самата Гена Трайкова. А при положение, че се е решила да стане майка, „ Уикенд” ѝ пожелава триумф и доста благополучие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР