Ген. Мутафчийски показа за какво става маската, с която се

...
Ген. Мутафчийски показа за какво става маската, с която се
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски показа в ефир за какво стават обикновените маски - за бърсане на очила

Ген. Мутафчийски сподели защо става маската, с която се похвали в ефир, че си е купил от кварталната аптека за 3.50 лева – за бърсане на очила. Той несъзнателно показва това по време на брифинга в Министерския съвет (МС), отговаряйки на острите журналистически въпроси за маските и санкциите, като избърса очилата си с размаханата преди този момент пред камерите ушита елементарна маска от квартална аптека.

Впрочем, през вчерашния ден на срещата с представителите на Светия синод, се видя, че генералът не носи такива маски - беше с маркова, вносна. Засега за българските жители сигурни маркови маски има, само че най-вече на картинка в Интернет, с цени от порядъка на 95 лева и съобщение: " неналичен продукт ". Но здравният министър Кирил Ананиев увери, че чакаме 1 000 000 нови маски от висок клас на отбрана и те ще са предопределени за хора, които са социалнослаби или не могат да си купят маска. Той го стори, откакто съобщи, че.
Иначе, Мутафчийски успокои, че се развива българско произвеждане на персонални защитни средства, само че и на няколко пъти удостовери, че са спорни сведенията до каква степен маските защищават от ковид.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР