Ген. Атанас Атанасов посочи, че определени служители на МВР са

...
Ген. Атанас Атанасов посочи, че определени служители на МВР са
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат оставките на вътрешния министър и на Боби Михайлов /в...

Ген. Атанас Атанасов уточни, че избрани чиновници на Министерство на вътрешните работи са показали свирепост, което значи, че " от оперативна позиция не е била основана нужната организация на структурите на Министерство на вътрешните работи за запазване на публичния ред ".

 

" Парламентарната ни група е единомислеща, настояваме пред министър-председателя да бъде поискана оставката на вътрешния министър ”, сподели Атанасов.

 

" Току що завършихме съвещание на парламентарната ни група. Искаме и също на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той би трябвало да понесе отговорност за случилото се нощес. Това беше неприемливо ", заяви Кирил Петков.

 

" Този човек, Борислав Михайлов, би трябвало да си отива оптимално бързо, а по отношение на оставката на Калин Стоянов - това, което всички видяхме, е неприемливо. Не може. Калин Стоянов би трябвало да понесе своята отговорност ", сподели още Петков.

 

За настояването им е известен и министър председателят акад. Николай Денков, само че от ПП-ДБ не споделиха какъв отговор са получили. 

 

Христо Иванов пък отбрани новоизбрания кмет на София.

 

" Кога кметът на София, при всички митинги до в този момент е поел отговорност за организацията на публичния ред, с цел да от кмет на 3 дни, който даже не е имал опция да назначи екип ".

 

Думите идват, откакто поради с искане оставката на управлението на БФС.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР