Ген. Атанас Атанасов най-вероятно е човекът от ДБ, който е

...
Ген. Атанас Атанасов най-вероятно е човекът от ДБ, който е
Коментари Харесай

Гласят го за №1 в София-област: Ген. Атанасов ли събуди бесовете на Сашо Дунчев?

Ген. Атанас Атанасов най-вероятно е индивидът от Демократична България, който е гласен за лидер на листата в София-област. Тъмносиният началник е станал мотив за бесовете на Александър Дунчев от Политическа партия, който е подготвен да си тръгне от партията, откакто бе отсечен за лидер на изборния лист и изтикан за втори – като подгласник, дочу Lupa.bg.

Дунчев взриви същинска бомба в новата коалиция ПП-ДБ, като съобщи, че в „ Промяната ” има корупция,която той ще разкрие, в случай че не бъде възобновено водачеството му в софийската регионална листа, вместо там да се настани човек от Демократична България, както явно " Добрите сили " са се разбрали.



Самият военачалник изпадна в нежелано състояние, след съглашението за общите листи сред двете обединения, тъй като загуби водачеството си на 23-и МИР в София, където постоянно водеше на последните избори и мястото в Народното събрание му бе обезпечено 100 %.

Той обаче нямаше по какъв начин да се пребори с тежката артилерия на Политическа партия Кирил Петков, който ще води описите в най-големия столичен регион. 25-и МИР пък по традиция се дава на Ицо Хазарта, който съумя да бие и експремиера Бойко Борисов.

Тъмносини описват, че генералът бил доста отчаян и стъписан, че в новата коалиция към този момент не е топ фигура, която без разногласия заемаше най-важни позиции в изборните описи като кандидат-депутат.

Сега освен че Атанасов е подценен, а очевидно от Политическа партия се чудят къде да го наместят, с цел да запазят положителните връзки с ДСБ, поради въпреки всичко лидерската му позиция.  По неофициална информация, генералът може да бъде нагласен да води и листата в Русе.

Положението на генерала бе посрещнато ехидно от отцепниците от ДСБ. „ Кой МИР ще ръководи? 19 или 26-ти? ”, иронично питат критиците на Атанасов в партията му.

Някои обаче предсказват, че където и да бъде подложен, генералът щял да успее да надиграе и изпревари тези преди него с преференции, в които ДСБ са много опитни и постоянно показват майсторски разбърквания в листите.

Самият Дунчев е допустимо и да успее с натиска и генералът да не се класира освен за София град, само че и в региона.

„ Ръководството би трябвало или да ревизира решението на обединението сред Политическа партия и Демократична България и да върнат водачеството в София-област на „ Продължаваме промяната “ и на нашия екип, или нашият екип си потегля. Ще би трябвало да си търсят нов екип и нови претенденти. Те постановат модела, против който се борим – слагаме наши хора някъде без значение кой какво е правил “, изясни някогашният народен представител.

Заради абсурда, Дунчев съумя да натопи и Кирил Петков, като разкри, че той му се обадил по телефона и му споделил да се съгласи да е втори. Тогава ексдепутатът му споделил, че няма проблем, само че откакто съобщил на екипа си, всички изригнали.

В лютия спор се намеси и бащата на Петков, който попита Дунчев за какво е не запомнил за есемеса, който пратил на сина му преди „ Панорама ”.

Вчера в сагата влезе и Лена Бориславова, която отсече, че някогашният народен представител се е съгласил да бъде втори в листата, а след това го избил на нездравословни страсти.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР