Ген. Атанас Атанасов критикува за пореден път остро премиера Бойко

...
Ген. Атанас Атанасов критикува за пореден път остро премиера Бойко
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Защо руски самолети прелитат с оръжия към приятели на Путин? Борисов ни закара в Евразия

Ген. Атанас Атанасов подлага на критика за следващ път остро премиера Бойко Борисов. Според него, той обслужва съветски ползи.

" Докато българите бяхме вторачени в провеждането на локални избори, се случиха доста значими неща в националната политика, които останаха настрана. Например това, че предходната седмица над България прелетяха съветски самолети с най-модерно въоръжение, което бе доставено за Сърбия. Ние НАТО-вска страна ли сме и кого обслужваме? И това на фона на продължаващото с ускорени темпове строене на оня Турски ли е, Руски поток ли е, по какъв начин го назовават, който ще доставя газ за приятелите на Путин - Сърбия и Унгария, и ускорените процедури за градежа на атомната бомба в Белене. Искам да запитвам тези хора, които не престават да поддържат Борисов, дават ли си сметка къде ни закара той? Борисов ни закара в Евразия. Това е извънредно сериозен проблем за българската национална сигурност и ние от Демократична България заочваме да работим доста съществено по тази тематика ", ядоса се ген. Атанасов в студиото на утринния блок на БТВ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР