Ген. Атанас Атанасов бе преизбран за председател на Демократи за

...
Ген. Атанас Атанасов бе преизбран за председател на Демократи за
Коментари Харесай

Преизбраха ген. Атанас Атанасов за председател на Демократи за силна България

Ген. Атанас Атанасов бе избран отново за ръководител на Демократи за мощна България.

Мандатът на Атанасов изтече в средата на предходната година. Той пое отговорност за слабите изборни резултати на „ Демократична България “, от която ДСБ е част.

Единственият конкурент на ген. Атанасов за лидерския пост беше заместник-председателят на ДСБ Цецка Вачкова.„ Ще се боря за доверието на актива на партията, тъй като считам, че би трябвало да бъдем устойчиви и да продължим това, което успяхме да създадем – т.е., с интервала на моя мандат от извънпарламентарна политическа мощ 2017 година в този момент „ Демократи за мощна България “ има евродепутат, солидно посланичество в локалната власт и е част от ръководството на страната през своето посланичество в Народното събрание ", съобщи избраният отново водач пред над 500 делегати, присъстващи на Националната конференция.
свързани новини6123преди 10 часа
Евродепутатът и някогашен водач на ДСБ Радан Кънев, който се отхвърли от конкуренцията, не участва на форума, само че в писмо, изпратено до делегатите, декларира, че в никакъв случай не е бил част от лагер или пък от тим в ДСБ и това е главната причина да не се кандидатира.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР