ГДБОП спря сайта за онлайн книги spiralata.net заради нелегално разпространение

...
ГДБОП спря сайта за онлайн книги spiralata.net заради нелегално разпространение
Коментари Харесай

ГДБОП спря сайта за книги spiralata.net

ГДБОП спря уеб страницата за онлайн книги spiralata.net поради незаконно разпространяване на книги в интернет - без нужните по закон права.

Операцията на отдел " Киберпрестъпност " на ГДБОП и на бранш БОП във Варна е извършена през миналата седмица, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Извършени са претърсвания и изземвания на четири адреса в София, Варна и село Лесковдол, Софийска област.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е прекъснато " противозаконното до този миг разпространяване и достъп до редица литературни творби, обекти на непознати авторски права.

Изброяват се книгите: " Физика на невъзможното ", " Паралелни светове " и " Бъдещето на човечеството " от Мичио Каку; " Магията на подреждането " от Мари Кондо; " Кратка история на времето " от Стивън Хокинг; " По-кратка история на времето " от Стивън Хокинг и Ленард Млодинов; " Седемте духовни закона на триумфа " и " Спонтанното задоволство на желанията " от Дийпак Чопра; " Боговете още са тук " от Ерих декор Деникен; " Отровните родители " от Сюзън Форуърд; " Бягащата с вълци " от Клариса Пинкола Естес; " Селестинското знамение " и " Десетото признание " от Джеймс Редфийлд; " Лечение на организма със лични сили " от Сергей Филонов и други. "

От ГДБОП поучават жителите при съществуване на интерес към обещано литературно произведение да достъпват интернет страниците на съответните издателските къщи, притежаващи права за разпространяване.

" Това от своя страна подсигурява на онлайн потребителите високо качество на търсената услуга, както и отбягване на опцията за заразяване на компютърната им настройка със злотворен код при евакуиране на файлове от инцидентни интернет уеб сайтове ", прецизират от ГДБОП.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР