ГДБОП сбъркали адрес по време на спецакцията в кв. "Левски"

...
ГДБОП сбъркали адрес по време на спецакцията в кв. "Левски"
Коментари Харесай

ГДБОП сбъркали адрес и нахлули при младо семейство в квартал Левски

ГДБОП сбъркали адрес по време на спецакцията в кв. "Левски " преди седмица и нахлули в дома на семейство, което няма нищо общо с търсените нарушители.

Потърпевшите споделиха, че са наели юрист и ще търсят правата си. Никой не им се е извинил, а единствено началник е обяснил, че такива неточности ставали. ГДБОП разрушава входната врата на блока, разрушава и вратата на жилището, в който живее дъщерята на фамилията на Десислава Крумова. Това се е случило към 6 часа сутринта.

"На нас ни викаха "Боклуци ", "Млъкнете ", "Телефоните ни дай ", описа тя пред бТВ.

Десислава и другите членове на фамилията са били потресени. Изпаднали са в потрес. Дъщерята на Десислава пък е родила преди 4 месеца. Зетят на Десислава пък не демонстрира лицето си от боязън. Но описа, че са съдействали на ГДБОП.

"Сложиха ми белезници, след което ми пуснаха и електрошок. Попитах ги какво се случва, само че те ми рекоха "Млъкни ". Няколко минути продължи, след което ме попитаха дали съм Станислав. Тогава схванаха, че са сбъркали блока. Свалиха белезниците и излязоха. След към половин час пристигна шефът им на отдела и сподели, че такива неточности се случват ", описа младият мъж.

Междувременно гл. комисар Любомир Янев, шеф на ГДБОП, призна, че има информация за сбъркан адрес. Пред медиите преди седмица той сподели, че тече вътрешна инспекция и не даде повече пояснение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР