ГДБОП разби група за наркоразпространение. Операцията е проведена на териториите

...
ГДБОП разби група за наркоразпространение. Операцията е проведена на териториите
Коментари Харесай

ГДБОП разби наркогрупа


ГДБОП разруши група за наркоразпространение. Операцията е извършена на териториите на Плевен и Ловеч, под управлението на Специализираната прокуратура, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Освен чиновници на ГДБОП в нея са взели участие и сътрудниците им от Плевен, Ловеч, Враца, Монтана и служители на реда от регионалните дирекции в Плевен и Ловеч.

В резултат на подхванатите дейности в къща в село Изворче са арестувани трима мъже на възраст 23, 39 и 46 години, и 30-годишна жена.

В рамките на интервенцията, в Плевен били засечени два автомобила - "Ситроен Берлинго " и "Мицубиши ", и арестувани двамата водачи – на 40 и 50 години.

Извършени са процесуално-следствени дейности на пет адреса и пет автомобила, в които са открити и конфискувани: марихуана, екстази, метамфетамин и амфетамин, както и електронни везни, 2800 лв., голям брой документи, мобилни телефони, портативен компютър и СИМ-карти.

На арестуваните са повдигнати обвинявания за закононарушения по Наказателен кодекс и с прокурорско разпореждане мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.321, по отношение на чл.354 а от Наказателен кодекс.

Работата по документирането му продължава под наблюдението на Специализираната прокуратура.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР