ГДБОП неутрализира организирана престъпна група за производство на фалшиви документи.

...
ГДБОП неутрализира организирана престъпна група за производство на фалшиви документи.
Коментари Харесай

ГДБОП разби група за фалшифициране на документи

ГДБОП обезврежда проведена незаконна група за произвеждане на подправени документи. Шестима души са задържани.

Групата е работила от февруари тази година. Занимавала се е най-вече с подправяне на персонални карти, паспорти и актове за раждане. Членовете ь са фалшифицирали също по този начин 100 банкноти по 100 евро.
Двама от фалшификаторите на банкноти от „ Слънчев бряг ” отиват в Софийския затвор Останалите са с избрани парични гаранции от по 5000 лева
Двама от членовете на бандата са мъж и жена, живеещи на фамилни начала. Сред шестимата е имало и татко и щерка.

„ Членовете на групата общували посредством своите съпруги, които били напълно осведомени с незаконната активност. Тяхната роля е била на куриери.”, разкри представителят на Спецпрокуратурата Сийка Милева.
bTV Репортерите: Фалшификаторите Фалшиви мостри на културни полезности и картини, основани от българи, се продават по целия свят
Един от участниците в групата е бил хванат в миг на правене на неистинен документи в населяваното от него жилище, обособено като втора работилница.

Всички задържани са престъпно проявени. Трима са арестувани за непрекъснато, един от тях е под домакински арест, петият член на групата е пуснат под парична гаранция, а на шестия към този момент не са повдигнати обвинявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР