ГДБОП и Специализираната прокуратура неутрализираха група за трафик на жени

...
ГДБОП и Специализираната прокуратура неутрализираха група за трафик на жени
Коментари Харесай

ГДБОП и Прокуратурата удариха група, склонявала българки към проституция в Германия

ГДБОП и Специализираната прокуратура обезвредиха група за трафик на дами и склоняване към проституция в Германия и Австрия. Задържани са 4 лица, на които са повдигнати обвинявания. Това разгласи прокурор Димитър Петров, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Сутеньорите са работили по две схеми. При едната са употребявали скъпоструващи коли, заговаряли са девойки на морето, симулирани са усеща, а девойките са извеждани в Германия и са принуждавани да проституират. При втория случай при инцидентен полов акт са се правили записи и девойките са изнудвани, като са карани да правят полови услуги против пари.

В рамките на интервенцията са конфискувани огромни количества пари и банкови карти. Групата е генерирала огромни суми от незаконната си активност, които са били изпращани към страната ни с преводи от Германия и Австрия. Иззети са 500 000 лв..

Работата по тази група е почнала през месец юни тази година. Лицата са водили първокласен метод на живот, добави шефът на ГДБОП комисар Ивайло Спиридонов.

Иззети са осем нови автомобила на стойност над 1,5 млн. лв.. Това е следващата сполучлива реализация на ГДБОП и прокуратурата, посочи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР