"Газпром" на този етап изглежда незаобиколим фактор"Нашата позиция на БСП

...
"Газпром" на този етап изглежда незаобиколим фактор"Нашата позиция на БСП
Коментари Харесай

БСП: От 40 години не сме видели лошо от „Газпром“

"Газпром " на този стадий наподобява незаобиколим фактор

"Нашата позиция на Българска социалистическа партия е била постоянно пределно ясна - да се водят диалози с всички вероятни снабдители на газ, в това число и "Газпром ", тъй като 40 години ние взимаме газ от „ Газпром “, ние не сме видели нищо неприятно от тях ", разяснява в отговор на въпрос за обезпечаването на енергийната сигурност на страната от служебното държавно управление Борислав Гуцанов, учредителен секретар и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, съобщи.

„ Този, който ни предложи газ на най-хубава цена и с най-сигурни, дълготрайни контракти, той би трябвало да бъде доставчикът за страната ни. Нашата позиция е ясна и ще бъде предпазена и в предизборната акция “, съобщи той.

"Газпром " на този стадий наподобява незаобиколим фактор ", разяснява организационният секретар на левицата. Според него без "Газпром " мъчно може да бъде обезпечена сигурност на доставките за България.

"Ние сме отворили по този начин цялото ветрило, тъй че да бъдат вероятни всички снабдители и да бъде определен този, който даде най-изгодната цена и най-хубави дълготрайни контракти ", добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР