Газова бутилка се е взривила в къща в неделинското село

...
Газова бутилка се е взривила в къща в неделинското село
Коментари Харесай

Газова бутилка се взриви, мъж е с 55% изгаряния в клиника

Газова бутилка се е взривила в къща в неделинското село Оградна. Пострадалият 76-годишен мъж, е с 55% изгаряния по тялото. Пострадали са в по-голямата част корема и краката му.
Първоначално мъжът бил откаран от екип на Спешна помощ във филиала в Златоград. После бил превозен в Смолян, а оттова до клиниката по изгаряния в УМБАЛ „ Св. Георги “ - Пловдив.
„ Обширна е контузията от изгарянето. Лекарите от клиниката споделиха, че изгарянето е 55%. Човекът е към момента в шоково положение, настанен е в натоварен бранш, на флуидно легло. Като цяло медиците са обнадеждени, само че към момента е доста рано, тъй като при пациентите с изгаряния шоковият и сериозният интервал като цяло е малко по-дълъг, а той въпреки всичко е единствено от през вчерашния ден при тях “, споделиха от пресцентъра на Университетската болница в Пловдив.
При случая е унищожена дограма, преградна структура и част от таван. Предполагаема причина за гърмежа е погрешно боравене с газови уреди. Екип на пожарната в Неделино е изкарал газовата бутилка на безвредно място и е обезопасил помещението, в което е била, споделиха от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР