Газоразпределителната станция ще е до магистралния газопровод за Северна Македония,

...
Газоразпределителната станция ще е до магистралния газопровод за Северна Македония,
Коментари Харесай

Започва изграждането на газоразпределителна станция и на фотоволтаик за ТЕЦ ”Бобов дол”

Газоразпределителната станция ще е до магистралния газопровод за Северна Македония, директно до пътя Кюстендил-Дупница. Теренът към този момент е избран, наложи се да бъде отрязано дърво, топола, до пътя.

 

Трасето до ТЕЦ-а е около  2 километра. Оборудването за станцията би трябвало да бъде доставено в средата на февруари, сподели инж. Спасов.

 

Едновременно с това са прави подготовката и за построяването на фотоволтаичен парк на терен от към 1 000 декара на някогашния сгуроотвал на ТЕЦ-а при с. Каменик. Пътят до такава степен, около  2 километра, към този момент е ремонтиран:

 

" В края на предходната седмица минаха и наши сътрудници дружно с една строителна компания и с бетон и с други неща възвърнаха сектора, с цел да е задоволително равен, с цел да може да минават и огромни машини - ТИР-ове, които да карат съоръжение.

 

Чакаме доставките на съоръжение. Тази седмица почваме да изграждаме  една краткотрайна площадка, на която да се съхранява оборудването, откакто то пристигна ", уточни инж. Спасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР