Газопроводът Северен поток-1 няма да заработи, преди Сименс (Siemens) да

...
Газопроводът Северен поток-1 няма да заработи, преди Сименс (Siemens) да
Коментари Харесай

Шеф в Газпром: Питайте Сименс кога ще заработи Северен поток-1

Газопроводът " Северен поток-1 " няма да проработи, преди " Сименс " (Siemens) да ремонтира разваленото съоръжение, съобщи заместител изпълнителният шеф на компанията Виталий Маркелов, представен от Ройтерс.
" Попитайте " Сименс ", те би трябвало първо да поправят оборудването ", отговори той в коридорите на Източния стопански конгрес, провеждащ се във Владивосток, на въпрос по кое време по тръбата още веднъж ще потече газ.

Миналия петък " Газпром " разгласи, че в спряната са корекция единствена работеща турбина на тръбата в станция " Портовая " е открит теч на масло и газопроводът не може да работи още веднъж, преди той да бъде отхвърлен.
В събота от " Сименс " дадоха отговор, че никой не е влизал в контакт с тях за осъществяване на ремонт на турбината. Според компанията сходен теч не визира работата на компресора и може елементарно да бъде запечатан на място. Освен това в станцията има и други турбини, които могат да бъдат употребени като заместващи елементи, оповестява Българска телеграфна агенция.
Русия към този момент е съвсем подготвена за идния есенно-зимен интервал, съобщи още Виталий Маркелов, заместник-ръководител на " Газпром ", по време на Източния стопански конгрес, оповестява ТАСС.

Източник: Българска телеграфна агенция, ТАСС
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР