Гайди и джаз ще огласят днес Главната, за да подгреят

...
Гайди и джаз ще огласят днес Главната, за да подгреят
Коментари Харесай

Гайдари и Огнян Видев подгряват народа за Нова година

Гайди и джаз ще огласят през днешния ден Главната, с цел да подгреят за посрещането на Нова година пред градската елха на пл. " Стефан Стамболов ". На откритата сцена пред постройката на Община Пловдив в 12 часа ще се изявят съставите към Народно читалище „ Гого Мавров - 1930 “. В концерта ще вземат участие младите гайдари от „ Родопчани “ и женската вокална група „ Родопски звуци “. В 16 часа на сцената ще излезе известният пловдивски китарист и джазмен Огнян Видев, който ще подвига настроението на феновете до 17.30 часа.

На 31 декември от 22 часа на същото място по традиция стартира посрещането на 2019 година Публиката ще забавляват рок група Jeremy, 4Magic и оркестър „ Орфей “. Пет минути преди среднощ от огромен видеоекран ще ни поздрави президентът Румен Радев. Словото му ще приключи с фойерверки, след което още веднъж ще свирят музикантите на " Орфей " и ще танцуват виртуозите на отбор " Тракия ". 40 минути след среднощ пък щафетата поемат Славин Славчев и групата " Julian`s Laughter ", описаха от Община Пловдив.

Засилена полицейска защита ще има по време на концертите, а хора във очевидно нетрезво положение няма да се позволяват, предизвестиха от администрацията.

Още за новогодишната стратегия - на стр. 20
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР