Гаврата станала в офиса на Микрокредит в Търговище на 11

...
Гаврата станала в офиса на Микрокредит в Търговище на 11
Коментари Харесай

Реалността В България: Християн Нямаше Достатъчно За Вноската, От Бързите Кредити Го Смляха От Бой В Офиса! Ще Ти Пратим Нероденото В Колет!

Гаврата станала в офиса на " Микрокредит " в Търговище на 11 декември. Според досегашния районен управител на компанията за Централна Северна България Красимира Йорданова това не е единственият случай на принуждение и закани против клиенти.

Потърпевшият е 27-годишният Християн Георгиев. Той и семейството му – брачната половинка му, майка му и баба му, били клиенти на кредитната компания повече от 10 години.

" Получавали са заеми неведнъж, постоянно са се издължавали ", изясни Йорданова, представена от " Монитор ".

На 11 декември към 11:30 от " Микрокредит " се обадили на Християн да отиде в офиса. Той отишъл малко преди 12 дружно с двама свои другари, само че чиновник предиздвикал придружителите да изчакат извън.

" Те излязоха, а един наедрял брадясал мъж, леко плешив, на към 40 години ми сподели: На какъв се правиш, бе, за какво бавиш вноските, аз съм шефът, желая си парите! ", написа Християн в жалбата до полицията.

Християн имал дълг от 3000 лв., жена му 2500 и двамата били закъснели заплащането на постоянната вноска с 2-3 седмици. Носел хиляда лв. за вноски, извадил ги и ги подал.

Брадясалият обаче се развикал, че пари дължат и майка му и баба му и почнал да му бие плесници. Тогава в стаята влезнали още трима мъже и всички се нахвърлили върху Християн.

" Удряха ме всички, най-вече го главата и начело, и откъм гърба, и ме псуваха: Ще ти е... майката, на какъв се правиш, ще бръкнем на жена ти и ще ти пратим бебето в колет! " – написа още в жалбата си до полицията Християн.

Паднал на дивана и се свил колкото може, с цел да се резервира, мъжете го ритали и му крещели да върви и да откри още пари.

" Казах им: Ще намеря и ще донеса, молех ги да не ме бият, само че до момента в който изляза на открито още няколко пъти ме удариха! " - споделя клиентът. Като излязъл на открито от приятелите му нямало и диря.

Чули, че вътре го бият и избягали, като преди този момент звъннали в полицията. Съпругата му Теолина е бременна в 5-ия месец.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР