Гаврата с името на най-големия символ на “Синя България” -

...
Гаврата с името на най-големия символ на “Синя България” -
Коментари Харесай

Гаврата с паметта на Гунди продължава: провалилият мачовете с Бока и Милан промоутър кани 17-ия във Висшата лига

Гаврата с името на най-големия знак на “Синя България” - Георги Аспарухов, продължава. Ден откакто публично стана ясно това, което всички към този момент по този начин или другояче знаеха - че мач с италианския гранд Милан няма да има, представителят на компанията “Moko Solution”, наела се с организацията на юбилея - Димитър Дамянов, излезе с следващо опрощение и изказване, че въпреки всичко събитие в чест на 75 години от рождението на Гунди може и да има.

Не че някой към този момент има вяра, че сходна среща може да се състои, само че по-фрапантното в тази ситуация е, че за противник се уговаря 17-ият във Висшата лига Уест Хам. Че “чуковете” са клуб с обичаи, история и почитатели на Острова и оттатък него, това е безспорен факт, само че да ги сравниш с аржентинския гранд и притежател на 18 интернационалните оценки Бока Хуниорс или седемкратния владетел на Европа Милан, е несериозно.

“Имаме документално удостоверение от страна на Уест Хам, че могат да изиграят сходен мач, по този мотив, на 12 октомври. Все още обаче не се знае дали може да се осъществя това събитие. Не мога да предсказвам и приказвам толкоз напред. Снощи получихме “да” от Уест Хам. Чакаме отговор и от Левски. Феновете ще схванат незабавно откакто получим удостоверение и от “Герена” и се подпишат формалните контракти. Поддържаме ежедневна връзка с всички страни”, съобщи Дамянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР