Гавра с националния химн на България. Видеоклип с текста на

...
Гавра с националния химн на България. Видеоклип с текста на
Коментари Харесай

Гавра с националния химн на България

Гавра с националния химн на България. Видеоклип с текста на " Мила Родино ", само че с чалга аранжимент беше качен в YouTube, а след това свален.

Изпълнител е Бирджан Хайрединов. В изпълнениетосе показва, че " истинската музика " е на Генади Певеца - Живей си Живота, саксофон - Томас Пумата. Като създател на текста въпреки всичко е посочен Цветан Радославов.

От Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че през днешния ден са изпратили сигнал до основния прокурор Борис Сарафов във връзка публикуван клип, в който лицето Бирджан Хайрединов извършва кавър версия на формалния химн на Република България с чалга ритмика и ориенталски инструментал.

Това е подигравка с народен знак, какъвто е българският химн, показват от придвижването.

От Вътрешна македонска революционна организация желаят незабавна инспекция, „ изпълнителят “ да бъде оголен и персонализиран и по отношение на него бъде прибавен член 108, алинея 2 от Наказателния кодекс: „ Който по какъвто и да е метод опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се санкционира с отнемане от независимост до две години или с санкция до три хиляди лв. “.

В сигнала се упорства за грубото поругаване на българския химн да бъде приложено най-тежкото планувано в закона наказване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР