Гавра с името и делото на великия Иван Вазов. Само

...
Гавра с името и делото на великия Иван Вазов. Само
Коментари Харесай

Спаси София: Погромът на ул. Иван Вазов е гавра с името и делото великия българин

Гавра с името и делото на великия Иван Вазов. Само по този начин може да бъде разказана цялостната палитра трудности, с които жителите на кръстената на поета централна улица биват изтезавани към този момент с години - дупки и тиня по пътното платно, пропаднали шахти и настилки, счупени колчета по тротоарите, неработещо осветяване...
Макар че Общината получи прелестен план за реконструкцията, неспособността ѝ да го отбрани пред столичани сложи бъдещето на улицата под въпрос. Това не е обикновено за която и да е европейска столица. Това е типа на столица, похитена от клика която просто не умее да да ръководи града и ежедневно го потвърждава.

Улицата е следващият ремонт на обект, който бива " зазимен ". Същото следим и по ул. Граф Игнатиев, където по думите на кмета " плочките били единствено подредени, само че не инсталирани ", както и бул. Константин Величков където 6 месеца не стигнаха за преасфалтиране на две ленти. Въпреки, че Столичната община разполагаше с задоволително време и средства да ги приключи, съществено неспазване на периодите на всички тях е очевидно. Това приказва за липса на организация и управнически потенциал, вследствие на което обектите в които са вложени десетки милиони се разпадат преди да са приключени.

Всяка дупка не зависи директно от кмета Йорданка Фандъкова само че тя назначава своите заместници и шефове на дирекции. Тя в последна сметка носи цялостната отговорност за неспиращата поредност от тежки провали. Всички към този момент са уверени, че кмета и назначената от нея администрация просто толкоз си могат, без значение какъв брой наши пари ще прахосат и какъв брой време ще ни изгубят. Тази година е време за смяна в случай че желаеме сходна безнаказаност и липса на храброст за уверено справяне с проблемите да станат минало. Само ние можем да решим дали желаеме да живеем в европейски град или в несъвършен, само че безценен безпорядък!

Спаси София, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР